tak abes abes


"urhh..buhsan blog ni..sikit2 masalah yang sama.." ampa mesti pkir mcm tu..tapi aku nak postttttttttttt jugak2! tension...kenapaa suma berkait kait!
pagi tadi tension kes si ajis..pas2 eili...skunk mai plak si alap..akutataw marah apa sgt dia kat aku dari uma kak aku hari tu dia tak text aku..mang aku tak text dia,sbb aku tadak kedit. ok lah yg tu aku bole tima..ni dia on9 fb bai! aku excited ja nk tekan "offline" tapi mcm tak best plak..lama tak text dia,so aku tego la dia..harem luuu...tak layan aku langsong....takpa la..mungkin dia tgok youtube..think positive jia! positive! lama nyaaaaaa...awat tak layan pon..aish..tak pa la..aku on fb dia...rancak berchating nasirah,yasin pas2 sapa ntah aku tak kenal..yang im aku tu,dia view ja. dia chat yasin pon ngata aku la jugak..terasa la jugak bila yasin kata "awex ang kata dia sangap" padahai aku kata kat dia "gila..semak!" alap un setuju..ummmmmmmm...fine! marah la akuuuu! nasirah kata kat dia "nnt jiah marah" dia kata "jiah tak marah dah eh" mcm...............umm......pas2 aku antaq im lagi kat dia..aku explain pasal eili ntaq kat wall aku tu "hai awex ayeb" aku taw la,dia terasa pasai post ni...tapi tabole ka tnya aku dulu...aku un explain,teos out! takdan dah nak bg salam kat nazeri yg sedang ceramah agama tuh...hahahahahhaha!ummmm..suka hati..alap pon aku malas pkir dah...satu satu masalah..pika>ajis>eili>alap pasni sapa plak nak marah..aku suka kena marah! suka sgt! =P

No comments: