showdown 2011


hehe..aku minat showdown start tahun lepas la..camna leh minat ntah..tapi aku selalu ketinggalan la nak tgok..so,aku tengok dekat tonton.com ja..aku 1st tgok aritu episod 7...kinda late,but who care..I'll try to give exclusive review for every crews that make into TOP 12.crew crew yg sampai sini suma best best! kekadang aku asa cm tak adil bila judges showdown,maple loo and joe flizoww of course! decide FULAMAK CREW as budakbudak,then they said "we can't believe u all bejaya masok sampai meltdown" just cut fulamak crew masa diorang tengah dance mcm tak adil kan? first tu memang slow la dance depa,cuma judges mungkin patot tgok sampai habes lah.. yelah ..tetiba ja "oh nonono somebody cut the music please..cut! cut! stop..what the hell are you doing this" fulamak crew benggang la kat blakang pentas..hehe...apa2 pon,depa ok lah jugak..cuma budak2 belasan tahun tuh...step depa tak byk,pas2 depa tak reti nak dance jaoh2..suma dok dekat2..takbest..tapi depa kata,isi dance yg fulamak diorang suma kat last2 dance depa,tadan depa nak tunjuk,judges dah cut.hahah! ciannya! skunk aku tgok dkt tonton.com..sampai episod 5..TOP 12! tpi yg bejaya sampai meltdown,ada 23 crew.., Panic, Fulamak Crew, Syko Breakers, Force 136, Da Last Minute Crew, Centreline, EGS Monster, JB Breaker Crew, Bounce Stepperz, Monster Gangz, X13, 1 Reason Crew, Project Elementz, Zoopa Fresh, Dejavu Breakers, Borneo Crew, Elecoldxhot, Blazin Squad, HMC Phlow, Roku Steps, Stepholic and Soulution.
tapi yg terpilih 12 ja..laen suma kena buang dah..hehe...yg 12 tu aku lupa nama...yg aku ingat,yg kluar tuh fulamak crew,syko breakers,da last minute crew,monster,jb breaker crew.soulution..lagi aku lupa..hehe!
apa apa pon,aku stuju ja dgn judges..sbb aku minat depa dua! maple loo dgn joe flizoww! minat lah!

No comments: