saya nak storii ni :D

aku bawu balik ja dari taiping ni..kat sana pnya story aku mlas plak nak taip..panjang kot..banyak sgt cita kat sana..nnt aku upload pic,aku cita ya..heheh! ni bila balik,tu la..rmai taksuka aku ballik uma..sebab ada INTERNET..hehe! bila ada internet,aku akan MENGANAK TIRIKAN phone aku..heheh!org yg paling bantah aku balik uma,mesti la ASHRAF BIN ZAINOL..dia mang tak bg aku balik..dia kata nnti aku on9 ja..hahahahhaa! sorry bang........hahahahahhaha! pas2 aku un balik la dgn semangat nya..hehe..1st aku nmpak uma,aku asa nak menjerit ja "MAKKK!! KAKTEH DAH BALIK!" hehehe..tapi aku cover laa..yalah,sblum aku masok uma,aku tgok byk pulak keta kat luaq..amoih..mai pa uma aku qamai2 ni..lagi2 kereta pakteh aku..oh!! tidak!!aku benci depa..:( depa mai uma aku wat..umm..takpa la..aku pon masok la uma..hehe..tgok mak aku ngah kutip sirih..pelik gak..pas2 aku p ok sebelah dia "mak..hehe..kakteh balik da..bestnya" pas2 mak aku kta "p salam2 depa nuh"..hehe..pas2 aku kata la "sapa? kluarga mkteh? jgn harap kakteh nk salam..mlas..nk kua" hehehe..aku pon kua la p lepak pondok blkang uma..amek angin..aku tnya kak aku tadi,wat qamai2 ni an..upanya tok bidan ada uma aku lah..hehe..tgah urut kakak aku..dia bru lepas gugur..kandungan 2bulan..cian dia. patot la qamai..takpa la..kak aku yg dok taiping ni pon kalot nk join jugak..hehe..dia pon urut jugak..yela,tadak rezeki nak dpt anak lgi...pa2 aku kol fizi jp..lama ohh dia diam..sejak aku gado ngn farah haritu..masa 2 pon dia text farah kan..takpa laaa...mcm mna pon x pa..aku kol jalah..smbang sikit2..tnya khabar..aku kata kat dia "fizi sombong lah skrg,tak msj jia pon ohh" hehe...dia kata "takdak kredit,mlas nak tpp la jia" ceh..alasan............never mind -_-"
elok gayot ngn dia jap.kakak mai blakang "oii kakteh!! ang dok watpa situ ha.tak abes2 dgn henset ang tuh.dah la pakai singlet! yang ang p dok jaoh2 2 pasepa.takmalu ka?"hahahahhaha! pas2 teos aku letak kol..malu ah gini! hahaha! aku tak pkai singlet lah...baju tu lengan pndek..lagi pon,aku dok blakang uma! mana ada org..gelong ah..pas2 teos tak pgg phone..kol free kot!!! rugi3...aku on lptop..hehe..wat apa yg ptot..smpy mlm...best! bkk fb,aduh.tak mmpu nak baca..rmai wish,tq2..hehe...pas2 mlm uh,on9 ym au..chat ngn dyra jp..pas2 x clear plak suara...maen skype plak..ajak nadrah join! perhhhhhhhhh!!! mlm yang mnggembira kan ohh!! skype ngn nadrah n nadira. rinduu sgt2! makin comel ja depa tuh...nad makin kuruz ohh!!! :D

No comments: