laporan diterima


siapakah ini? hehehhee...ni lah ecah...mesti dah buhsan kan cita pasal "marka" sikit2 pasai alap..kan? ummmm..aku sendiri dah muak ..hehe...tapa,aku nk story sikit2 ja...cita ni lawak sikit..bukan gado ngn alap lahh..cuma aku tak perasan yg selama ni ada owg syg aku diam2..hahahahhaha!
ha! tuh2 yg ats tuh nama dia ecah..aku tataw nk sbenaq dia..dia ni exgf alap lah..comell x? ternyata,alap memang suka owg TEMBAM2? kan? hahahaha!
ok,cmni storynya,kemarin aku on fb ttba kat chat im tuh naek nama "eey chah" aku un excited lah bkk..yalah,dia ni kalu tgoq aku,ada la benda dia nak taw tuh..hehe..1st dia tnya aku "akk dgn alap kapel sejak bila?" hehe..aku ngn alap tuh start 30.8.2010. ingat pon sbb mlm tuh aku kena saman..HAHAHA! tapi aku gtaw ecah " umm..tataw la..lupa..napa?" pas2 dia kata "akk,ecah ada nk story mory ngn akk ni" hehe..aku un dgaq lah story dia...dia pesan kat aku.
"akk tak marah ka alap dok msj2 dgn pmpuan laen?ecah dgar alap cita yg akk ni sporting,takesa pasal suma tuh..tapi akk jaga2 lah ya,alap tu penah maen pompuan..takot dia maenkan akk ja..ecah tamaw akk kena maen"
hahahahhaha! lepas dia story tuh aku gelak jalah...aku kata kt dia
"alap nk maen akk? mcm lawak ja dgaq.takesa lah dia msj2 ngn pmpuan.kwn dia ja tuh..nk terasa buat apa." hehehe
pas2 dia un "umm..kwn jerk" hehe..laporan dari ecah..teos line aku gelong...taleh nk connect internet dah..hehe! lawak lah dia ni..dia kata kt aku "ecah penah rasa kena main dgn dia,akk hati2 lah..nmpk dia mcm syg gila kat kak.yalah,dia tasuka di kongkong" hehehehe...memang aku tak kongkong pon si alap tuh...ha! nk caya ka dia maen aku? lawak kan? kalu aku maen dia,bole la caya..heeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D taktak! saya baek..tanak maen alap.nk mintak putus dari harituh tak putus2..hahaha! tak sampai hati...adoi..tapa lah..tahan jp..nnt aku sedia,aku gtaw dia..hehe!
ha! lepas2 ecah gtaw cm 2..aku un msj la alap "asalamualaikum..balak saya ada x? umm.ada x? ada? suoh dia rep msj saya jp! misss lahh" hahaha!!
dia x rep un msj aku..2ominit pas2 bwu rep dia kta "alap tadak..dia kluaq..kita msj 2 dah la" ni la pangai alap sebenaq! dia suka melayan gelong aku! hehehehehhehehehe.... kmi msj2..elok dok msj,aku un kait2 la dia dgn sapa2..sbb dia ngadu kat aku yg dia kua ngn mmbe p pcfic td ajak awek tamo ikot! dia perlii aku wehh!! hahahahhaa..pas2 aku un suoh la dia ajk sapa2 len laki..last2 aku yg kena..dia kata "tak pa la...abg tamo saketkan hati syg..bia syg ja yg kua ngn laki len..bia syg ja buat suma tu kat abg..abg tamo buat" hahhahhaha!bengong..cari pasai..
pas2 kami un msj2..last kan! dia tnya aku "syg..kenapa cyg abg?" heeeeeeeeeee.... malu lah nk cita! tapi nk cita gak! aku un jwab la apa yg patot....pas2 kan! dia kan! kata "kenapa syg x cyg abg mcm exbf syg yg dulu2? hehehe....aku un.."ntah la abg..awt?" pas2 dia kata" syg p la cyg depa..syg p la kat depa blik..depa mesti baek dari abg..p la kt depa" hahahah! suka hati dia! aku kta "abg ni napa! ishh.." pas2 dia kta.."tadak papa" hehe..aku kta la "p tidoq" dia un p tdoq..smlm memang lawak! cara dia wish gdnite buat aku gelak sampai aku ttdoq! adoi..dia kata dia tnya suma tuh sbb nk melayan perasaan..dia buhsan,so,nk cari gado ngn aku,,...tapi aku tak layan,dia terpaksa tdoq..dia kata "tamaw lyn perasaan ngn syg dah,,,..tabest..suka tak lyn abg" hahaha! aku kta "pdn mka" the end! hehehehehehehe.............malas dah nak taip pnjg2! ni kakak aku ada depan ni ha..dok wt aksi romentik ngn laki dia..tension aku tgok..hahahaha! buat apa depan aku nieh!

No comments: