komputer abg!


hehe..ni komp abg aku..aku suka aww maen maen dia punya komputer dari laptop aku,sebab komputer SEMPURNA. hahaha! dia punya komp sempoi..banyak2 lampu..dasat! dasat! pas2 dia suka update dia punya komputer au! dia punya gaji byk habes kat sini la..aku un pelik ngn dia..tak saynag duet langsong..beribu ribu abes ngn komputer dia..nak suma sempoi sempoi belaka.. dia kalu bab komputer mang tak ketinggalan lah...walawpon dia belajaq tak pandai,tapi dia pandai bab komputer.pelik kan? pelik sgt..dia belajaq sendiri suma ni...belajaq dari buku2...komp dia ni,dia amek barang org takguna. komputer yang jahanam uh..masa tu dia keja TOL PLUS. kat situ dia keja dalam office.pas2 ada la barang yg takguna kan? dia amek monitor yang depa tak guna dah,pas2 cpu..dia buat sampai elok lah! pas2 sampai skunk tahan..dia jaga gila ah dia punya komputer ruh..segala gala nya bagi dia..aku suka maen! pas2 dia suka gak! suka alau aku..urhhh..sebab dia beli graphic card yg bapa gb ntah...yang buat graphic cntik tuh..dia maen game tak sekat langsong lah...clear gila.puas ..laju! perfect! cantik kan komputer dia? aku suka! suka sangat!..hehehehe...tu ja..pas2 aritu masa aku nak beli lptop,aku kan dapat duet ptptn..walawpon aku beli lptp tak guna duet pt,dia tetap nak pnjam duet aku..nak buat komputer dia...masa tu,dalam sehari,dia abes 3000 utk komputer dia..dia pinjam kat aku rm500 ja..kemarin dia bagi la balik duet tuh..

best laaaaaa penggang duet ni!.. aku pkir nak kua ngn membe ja..hohohoho! excited ja.. pastu aku simpan duet tu dalam beg aku..aku ni tadak dompet mcm pompuan len la..sebab aku tasuka dompet dompet ni..so,beg pon jadi la..hehe! harini plak,abg aku tanya "ang bagi kat mak ang ka,duet tu?" aku un "dak eh.ada kat kakteh.awtnya? nak suoh blanja apa?" dia kata "meh balik rm200.nnt aku bagi balik..ang lambat g nak masok poli.bagi awai2 buat habes ja".. aku un masok bilik,bagi jala kat dia...aku suka abg aku ni,sebab dia best! walawpon dia suka kaco idop aku...yala,dia tu tabole dok senang,kira nak sekeh aku...taleh tgok aku senang! tapi aku sayang lahhh..hohohohohoh! aku tgok cita "aku tak bodoh" tadi


cita ni memang best! best gilagila banggang lah weyh! hahaa! sebab dia lawak sgtsgt,pada masa yg sama,dia sedih sgtsgt! aku tgok cita ni aku ingat alap.ha! aku ni,tak abes,dgn nama alap kan? hoho! mcm tu la alap,kena boang sekolah la...bueh,,tapi dia bkn gado2 lawan2 la..dia moto2 lah..hoho! semalam aku boring sgtsgt..yalah,alap pesan kat aku"abg taw syg on9,taw lah!..abg kata jgn on9,jgn on9! dgaq ckap abg!" aku ni lurus kebendolan taw tak...aku memang tak on9 la mlm tu..bkk fb pon x...blog pon x..lptop pasang tgok movie ja..hohoho! kawan2 aku kat poli pon kata aku ni lurus...suka ikot cakap alap..alap ckp ja aku ikot..org len ckp,aku tak ikot pn..haha! dia suoh aku mandi,time tu jugak aku pi mandi...aku ikot ja cakap dia..hehe..baek kan? aku un tataw napa aku jadi cm tu..hoho! ampa suma kena tgok cita "aku tak bodoh" ni weyh! sebab aku suka! besttttttttt!!! ooo...sudin tuuuuuuuuuuuuuu HENSEM! hehehehe

No comments: