jangan baca,aku malu:)


saya nak post! nak! nak sgtsgt! tapi aku malu ah nak post pasai si alap dah..sebab byk cita sal dia..tapi aku ada story niehh!!! aku macam URRHHH!! LANTAK AKU LAH! tapi kat sini ja aku mampu..haha! aku ni malas nak main phone taww...facebook pon aku malas...aku text alap skunk kat im facebook ja..tu pon,kalu dia on9..tadi aku nak on9,aku on jp,nmpk alap,teos off balik..hahaaha! dia suka cakap macam...ERHH,KAU CABAR AKU KE ALAP?...mcam aku pikir gitulah..mungkin aku ja pikir emo kan?..bagi dia cuma lalala~ just nothing! but i'm most most most sensitive with your words lahh! dari kelmarin dia macam agak BENGGANG! BENGGANG! gilagila la ngn aku..bila aku tengok facebook dia "tekanann!! hermm:-(" tapi bila aku tanya dia dia kata "nothing"..aku tanya tanya tanya pon dia tetap "tadak apa2 laahh ishh!" bole tima ka kalu korang? aku un mcm LANTAK KAU LAA aku dah tnya..bila aku tnya,"buat apa dari tadi" dia kata "saja pkiaq pasai syg" ok,bole diterima..then bila combine kan status dia dgn apa yg dia pkir,jadi la "tekanan pikiaq sal syg" am i right? takpa lah...malas nak story psal tu..yg pentingg,aku tataw apa masalah dia dari kemarin tuh..harini aku tido pkuoi 7 pagi sampai koi 11..pas2 aku tak on fb..sampai 8 mlm tadi,bwu aku on..tego dia kat im..dia halau aku suoh pi mandi..yela,aku tak mndi g time tuh..HOHO!pas2 aku takmaww..sebab aku mamun g masa tu..yela,tido pas asar..mangkit koi 7..hehe..mamun sampai koi bapa ntah..org kata,tido pas asar,kita jadi mcm org gila kan? pas2 suka marah2..memang pon..aku just kata kat dia yg aku nk mndi lewat sikit sgt..pas2 dia diam! diam! diam! aku un mls ah nk tggu,teos out fb..pas2 pukoi 10 aku boring ohh..mahu tidaknya,phone aku macam *music katak* diamm ja...pika msj ptg tadi masa aku tido..tak rep dah..malas..kredit mcm ujung tanduk ja..ada la seringgit lebih masa tu...aku pon ERHH BORING-,- KOL ALAP JAP,BAGI ABES KREDIT.aku amek phone,kol dia....youu know what,im so proud la to be his girlfriend! sebab excited ja aku kol dia dan aku kena MARAH! tak suma bf mcm ni kan? yaya..SAYA BANGGA. dia marah sampai aku kredit aku abes...aku cuma "umm.." tu ja aku mampu sebot..1st angkat dia kata "ha awat?" pas2 dia suoh aku simpam kredit,tapi cara dia ckap "ishh!! pieh simpan kredit nuh.." lagi "ha! la ni dok besa tidoq lambat pasepa?! tak abeh abeh dgn laptop dia! dgn facebook dia! dgn blog dia! melampau ah ni!" "ngadap benda tu sampai tak tidoq! pieh tanya adik! dia ngantok dak pukoi 2! balablablabla" dia bisingggg! aku pon "ish!! bising pa! blogging bukan on9 pon,on fb un update status ja!"kalu on9 chating tuh bole la nak bising kan? pas2 dia kata " taw lahh!! blablabla" aku lupa dia kata apa...tapi masa tuh memang aku DIAM! sampai sudah...elok dia marah aku tu,aku un start nak ubah topik..yelah,kredit aku tak byk nk dgaq dia marah..
aku : umm....ngn sapa
alap: kawan
aku: ohh..ada kt na?
alap: kdai
aku: buat apa?
alap: xwtpa,dh letak! smpn kredit!
aku: takmo,nk ckp ngn abg.
alap: nk ckp pa? cakap ah! cakap! cakap! cepat!
aku: urmm..jgn ah mrah..sembang ja la..
alap: tadak apa nak sembang eh.nk ckp pa ckp jala.p smpn kredit nuh!
aku: ha sudah ah! pi lepak! pieh! pieh! bye smekom
alap: ok
teos kredit aku abes...ada sembang tadi dia kata kat aku "elehhhhhh..pantang tak online..stg on9 lah tuh..tengok la stg..tengok...tengok.." urhh..aku tasuka.. letak ja phone tuh,aku jerit tido atas adik aku! aku tetido teos..hahahaha! adik aku dok fb..aku sembang2 sal alap,pas2 aku ttdo..aku bangkit teos pi dapoq mkn nasik...meluatt! aku malasssssssssssssssssssssssss....bila kredit dah abes,aku un tggai jalah phone dlm bili..p tgok showdown kat depan..mai bilik tgok msj dari "ajiss^^psp"...saya dah tuka nama awak:D tapi aku tak rep la msj dia..tadak kredit...nnt jalah...bapa lama tak msj aku,bru ingat kot..never mind..aku layan showdown g bgus..malas pkir ampa2 suma..tmbh2 kau alap..on9 lah! on9! pieh! pieh! aku on9 dia benggang,tapi dia takpa...huhhh!! mnympah...

No comments: