HARINI pnya cita plak.

ummmm....smlm tido subuh kot! hahahaha...tdo smpy pkoi 12..gilo..pas2 bgon teos p mnd....nana ajak p kfc.yey! jomjom! buhsan dok uma..takot kna bsing..laju ja msj mak..gtaw nk kua..hahha..pas2 kua la p kfc..dari jam 2.30 smpy agk2 pkoi5 la..kami kua dri kfc..jalan2 kailan jp..pas2 singgah pasar malam..teos balik...kat sana msj2 ajis ngn pika..:DD pas2 balik2 teos ttup2 tgkap suma...bkk lmpu,masok blik...elok masok ilik ja,teos aku landing..kua aeni sehari suntuk pon,aku tetap takdak mood! napa ah? umm.........pk alap jugak masa tu..agk2 dia watpa..sehad ka? :'( nk ntaq msj mcm takot..ummm..aku pon sabaq jalah:( umm...mcam nak msj mintak maaf kat dia...selalunya alap ni kalu marah,mang dia takan text aku sampai dia betol2 ok..tapi ni macam lama ja...ntah la...aku ingat nk msj dia dlm pkoi 11 td..tapi lupa:D tak sgaja..umm...pas2 aku skype2 ah ngn fifi..ilangkan sedih aku ni...bertambah sedihh plak bila aku chat iza..aku tnya pasal result...aku kena carry ka? aduyaiii..takot! sedih...suma ada..umm..nk wt cmna ni...tapa la...mintak nasihat piqah jap..ok la sat aku pas2,....skunk pkoi 2 la...ttba henset aku byi kol dari alap..music dia kan laen..so,aku knai la...ketaq gila aku dgaq...aku tgok ja phone,,tak sggop nk angkat..takot! makkk!! sedih!!umm...nk angkat tkot..t dia kata aku on9,chating laki la...apa la..bkn aku bole bersuara pon...tadak nk dgaq nya:( ummm..tapa la..dah aku tak angkat..esok aku msj la dia mintak maaf..kata aku da tdo..huhu! alap..aku tataw la cmna..aku ngn dia nk dekat 10bulan la..aku tak pnah kapel lama2...dia ja paling lama pon.aku sayang dia kenapa? sbb aku da lama ngn dia..da lama kapel ngn dia..mcm tabole nk bepisah ja.tapi kak aku suoh putus...senangnya depa kan? ummm..niat nk putus ngn dia mang lama da...sejak dari kesah syazmin haritu..tapi tu la! aku tabole nk putus...asa besalah,sayang suma ada..mcm2 aku pkir...kalu gado,aku mesti nak bg elok balik...tapi dia tak penah layan msa aku nk baek ngn dia..bila dia tak layan,mesti aku diam..pas2 dia mesti pujuk aku balik!! memang dia tak penah wat hal au masa kapel ngn dia...dia tak penah wat masalah..aku ja dok wat macam2 kat dia..ntah la alap..skunk aku ada sayang someone no..tapi...aku taleh nk lepaskan alap..nak cita pasal kak aku suoh putus ngn alap tuh,dia bekenan kat fizi..sapa la yg tak bekenan..aku pon bekanan kot mula2 knai dia..cuma aku ni bueh..mana layak utk dia kak oi...dia mna suka owg cm aku....dia kata kawan ja ngn aku..dia kata,kalu ada jodoh,ada la..dia tak mo kapel2..umm..tapi qamai gila kat dia kol...en.polis tu...maw kak aku tak bekanan..dah la baek! alim...sopan..hensem! hahahahhaha..ummm...tapi takpa la....aku sayang MZA sgtsgt! tgok la jadik apa nnt....kenapa aku sayang alap!! :( sebelum ni senang ja aku nk lepas owg..tapi npa ngn alap susah sgt....aish.. ntah la..

No comments: