excited ja lebih


wahhh!! comelnya adik saya! hahahahaha..berskirt pink,berselendang manik2,jeans, dan berslipar jamban.hahahaha! dressing terbaik! ukeh,post ni sama ja mcm post aku "fast and foriuos 5" kt bawah tuh..cuma ni otw dia lah...hehe.
aku dgn adik masa ni excited ja nk p tengok..
mula2 ingat abg maen2 ja..yalah,dia kata "lambat aku tinggai" dia abaq kat adik aku la yg tuh..pas2 adik aku masok bilik tengok aku pelik..aku un tanya la balik.."abg nk p ka x?" adik aku un "ntah..aku pon tataw..aku dengaq macam dia kata sapa lambat aku tinggai..tataw aku silap dengaq ka apa" aku un lari2 ja pi kat abg kau yg dok kat belakang uma tuh,yg dok isap rokok tuh "abg!! nak pi ka x ni?" dgn muka excitednya! hahahaha..pas2 abg aku balas dgn muka benggang "nak p apa nya,ang siap pon x" hehehe..teos aku p siap2...pas2 semangat ja p nieh...kami p the store ja..aku un pelik..mimpi apa abg aku pi sana..tak penah dok bawak aku p panggung sana..elok sampai sana,fast and forious tadak..ha padan muka! abg aku un ingat nk pi pacific lah...elok otw kami pi,lampu kereta tuh wat hal..benggang la jugak! last2 balik..hahahha! penat adik aku pkai lawa2..pi mkn aiskrim ja!

jadi laaaaaaaaaaaaaaaaa....aiskrim aku belanja abg ngn adik aku..hehe! sedapppp ohh

No comments: