the end


baek lahh..sebenarnya ni la MZA aku tuh..nama dia muhammad zul arif a.k.a ajiss psp. semalam 1st time chat dgn dia kat im facebook.dan kantoi dgn pika:D pika mrh bukan sebab tu,sebab aku tipu dia..umm..tapi dia taw lama dah sal aku dgn ajiss,cuma dia nak dgar dari mulut aku sendiri..semalam dia terkilan sgtsgt! padan muka aku..hehe..
selama aku tidoq kat uma ni,aku tak pernah dok bangon awai..maw tidaknya,tido bila dgaq azan subuh! kalu tggu nak bangon tu,paham2 ah..tunggu sampai puas tido..haha! tapi harini aku bangon awai...ntah,tabole nak tido dah,,ilang nantok. aku bgon sebab vibrate henset! lupa nak silent...kaco tol...tapi excited la aku bkak msj,sebab music tu special sikit..msj dari my hubby! senyum ja aku bkak msj :) tetiba jadi sedih lepas baca msj tuh...dia kata,eili kol dia smlm,tapi dia dah tido,so,pagi ni dia kol balik,eili tnya dia syg eili lagi tak.pas2 eili tnya sapa siti najihah..lebih kurang mcm ni la aytnya..pas2 aku gtaw ajiss,suoh lepaskan ja aku.tanak nnt sebab aku,dia dgn eili jadi masalah..so dia kata "i have to let u go.saya mintak maaf"...dgn wajah yg agak2 mengantok aku balas "ya saya terima :) p keja lelok ya." dia pesan,jgn kurang sayang dia bole tak..insyallah,xkan kurang! rasa mcm nk melompat ja bila dia rep "saya sayang awak tauu :-)" "x pon,kita couple je.b pon syg beby" kalu bole aku nak setujukan ja! tapi,pikir2 balik..tapayah la...dia dgn eili tu da lama dah,dia syg eili gila kot.aku tamo,sbb aku,depa jadi problem..so.....terima ja eh.....
tu jalah story aku dgn dia...dia tak penah buat aku sedih.dia selalu cita masalah2 dia dgn eili la apa la..dan aku suka dgaq..haha! aku un selalu cita sal prob aku..fine,its over...aku harap,pasni dia ngn eili bersama semula ya! harap,lebih epii dari yg dulu...aminn..hmm..
lepas tu,aku try la nak tidor balik..hehe! tapi tak bole! sebab aku nampak blog ja! so,teos aku bkk lptp yg tdur nyenyak bersama aku kat sebalah ni...bkk facebook dulu..hehe! ada org add..tgok2 eili..mcm tamo app ja! tapi mcm nak jugak..so,aku msj ajiss,tnya mcm mana..then aku app..dia on9 tuh..aku pon on9..mcm tamo tules "timakaseh add" ja..dan memang aku tak tules! hehehe...pas2 teos dapatkan blog! ineedmyblog! hmmmmm..............

No comments: