encik ajiss :)

ternyata awak memang comel;)

haha! ada kan cita psal dia yg lepas..still text dia.besday ritu kol la jugak bapa minit..haha! mula2 bt3 dia abes,lagi pon,dia ada dgn family..so,ta jadik nk gayot.pas2 kol kali ke 2 (smlm la) dia free,tpi aku ada masalah..hehe..kebocoran melanda..so,ckap la sat..pas2 msj,msj2 lupa rep msj dia..haha! bz dgn bff saye:) nadira+nadrah..sorry ohh! ahaha...dulu dia ada awex au.."taken by eili" haha! comel la awex dia..ada ja pic kat fb dia..p tgok sndri..haha! comel..tapi da putus..putus pon dia syg sgt eili ni...tgok cra dia layan eili,fb dia lagi..hahaha! awak! awak! kalu syg,jgn la lepas..amek la balik..kunk org laen kebas bwu taw! bwu nak nyesal..haha..
best bila text dia,sbb dia suka jujur2..gtaw ja apa dia asa nak gtaw..haha! satu poli,tapi jrang la nak jumpa ajiss ni...sbb bz..hahaha! tapi haritu ada jumpa dia kat tasek,,..kebetulan,msa tu,aku ada kat tasek,dia nak mkn durian ngn kawan dia kat situ..jumpa jp..5minit :D bluetooth pic!

haha! dan ternyata awak gay! hahahahaha.....kalu nak tgok pic2 aku dlm phone,mesti terview pic dia..sbb pic dia tarikh masa tahun "2000" tataw la pasepa kan..so,sapa2 yg tgok phone,msti bkk pic dia! kantoi merata dah..kakcik tgok,abg tgok,kakak tgok.. abg tgok un,dia klebek2..mcm2 dia wt kat pic ajiss.haha! pas2 kakak plak tgok sbb,dia nk tgok pic kt cmeron..bg la dia tgok..elok baek pnya kaleh! ter kua pic dia.kak un tnya mcm2 la..aish....masa pic ni la dia kta ajiss gay.HAHA! ajiss! terbaik! hahaha..

No comments: