continue....my story!

aku baru suda mandi.pas2 basoh pinggan,kemas uma..nnt mak bising..tapi bising jugak kot,sbb aku tak masak..hehe...nanti2 lah..nk post nieh!
ukeh,lepas aku app eili,bapa minit pas2 dia post kat wall aku.. dia kata :hai awex ayeb" utk pngetahuan suma,budak2 blah uma dia suma panggil dia "ayeb" budak poli ja pgge "ajiss" dia suka nama tu,sbb nama kampong sikit..gelong dia tuh..haha! ok3..berbalik pada cita tadi..so aku pon post kat wall dia balik,aku gtaw dia yg statement dia tu salah..kn? heheh!masa ni aku msj ajiss jp,aku gtaw dia yg eili post tu..dia kata sanar jalah dgn eili tu..pas2 dia mintak maaf sebab babit kan aku dalam kes ni..salah aku kot ajis oi..hehe.pas2 dia start post kat wall aku balik,dia kata aku tipuu...pas2 kami koment2 ah situ..mcm2 terkeluaq abeh....mula2 ayat dia benggang,last2 mcm slow sikit....rupa-rupanya dia taw sebab chat im ajiss...dia baca situ...bab 2 dia taw sal aku dgn ajiss...ha bgoih la..smlm pika bkk fb aku,pon kantoi kat im..benda yang sama,kantoi dgn 2 org yg berlainan..haha! padan muka aku.kn?kn? ummmm...pas2 kami komen2 ah kat wall aku 2,dia kata tamaw cakap pasal ajiss dah,so,aku pon try ah tukaq topik dgn dia...saja nak melwak ngn dia..sbb aku tak reti ah nak melayan org2 tgah kecewa ni...dia kata dia add aku sebab nak kawan..ok! aku takesa..tapi dalam hati aku "tayah la rep komen dah" hahaha! aku tak reti lah nk melayan sgt..pas2 aku pkir,bole ka aku kawan dgn dia? sedangkan aku penah syg org yg dia syg sgt2..kan? ummmmmmmmmmmm...tapa la,aku try lah eili oi..dia mcm epii2 go lucky bini ja..tak mcm yg ajiss cita pon...suka marah2? ummm..mungkin dia marah cara tu,tapi aku tak terasa..ya? betol x? aku asa cm nk copy paste ja komen aku ngn eili tu dkt blog ni..tapi masalahnya panjang sgt....ampa baca post aku kali ni pon panjang kan? aku sendiri tak sggop nk bca pnjang2...aku tggu ajis bca dulu,stg aku padam post eili tu....tu pon kalu aku tak komen dgn dia dah...yalah,kak aku kata aku tak matang langsong p sembang sal laki kat wall..masalahnya,dah dia post,aku komen jalah...kn? adoi..aku nantok gilaaaaaaaaaa2 ni...aku tdoq koi 5 lebih smlm...koi 7 tadi ajis msj gtaw suma...ilang nantok aku sat,pas2 skunk nantok balik..yelah,tengaharikan skunk,byk syaitan!....kesimpulannya,aku harap aku dpt kawn dgn eili n ajiss tuh elok2...hehehe..

No comments: